Wat wij voor u kunnen betekenen

Geoptimaliseerde en industriële oplossingen

Voor al uw behoeften en wensen

Westerman Staal en apparatenbouw levert alles wat u wenst op het gebied van metaal en staal.

Bent u op zoek naar een lasser, constructie- of machinebouwer die vakkundig zijn werk uitvoert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Staalbouw
  • Machinebouw
  • Engineering
  • Speel- en sportplaatsen
  • Onderhoud machines
  • Technisch tekenen
  • Hekwerk/bordes
  • Kraanwerk
  • Watertoestellen

Staalbouw

Wij leveren diverse soorten staalconstructies, onder andere stallen en hallen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk voor trappen, bordessen, balkons en vluchttrappen. De staalconstructies zijn gemaakt in verzinkt staal (naar kleurkeuze gepoedercoat), RVS of aluminium. Het eventuele bijbehorende hekwerk wordt eveneens vervaardigd naar de hedendaagse maatstaven.

Onderhoud machines

Voor industrieel onderhoud en mechanische reparaties kunt u ook bij ons terecht. Voor het onderhouden en repareren van uw productiemachine beschikken wij over de juiste kennis en goed geschoolde, vakkundige mensen. Zij nemen u de mechanische zorgen uit handen en hebben als doel u uw productieproces zo snel mogelijk weer te laten hervatten.

Wij leveren alle benodigde componenten en specifieke onderdelen die nodig zijn ten behoeve van de reparaties en het onderhouden van uw machines. Van eenvoudige constructiedelen tot en met mechanische en besturingstechnische componenten.

Engineering

De afdeling engineering van Westerman staal en apparatenbouw heeft de beschikking over moderne HICAD neXt software. Hiermee kunnen wij in samenwerking met onze opdrachtgevers gedetailleerde ontwerpen en bouwtekeningen maken.

Machinebouw

Wij bouwen, repareren en onderhouden vanuit onze werkplaats in Winschoten. Productieoplossingen en reparaties worden door onze ervaren vakmensen uitgevoerd, uiteraard in overeenstemming met de klant. De afdeling engineering heeft hierbij een ondersteunende rol.

Ons dienst machinebouw bestaat uit:
– Machinebankwerken
– Draaien, frezen
– Aandrijftechniek
– Engineering
– Onderhoud en reparatie
– Buig-en stansgereedschappen

Speel- en sportplaatsen

In samenwerking met een wegenbouwbedrijf in Winschoten hebben wij sport- en speelplaatsen ontwikkeld. Deze sportplaatsen bestaan uit een kooi met een verharde ondergrond waarin naar hartenlust kan worden gespeeld en gesport.

Wij leveren maatwerk voor alle verschillende sporten en spellen. Naar wens kan in elke gewenste afmeting en kleurstelling een faciliteit worden ontwikkeld, als bouwpakket of compleet geplaatst. Wij leveren binnen de Benelux en in Duitsland.

Ook voor losse componenten zoals doelen en baskets ben je bij Westerman Staal en apparatenbouw op de juiste plek.

Voor diverse bedrijven maken wij op maat gemaakte constructies voor waterspeeltuinen over de hele wereld.